Kumpumäen tila

Jatkossa ratsastuskoulun hevosista saa julkaista kuvia ja videoita vain Mian luvalla. Lisätietoja voi kysyä suoraan Mialta.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Kumpumaki 2011-07-16 12-30-19

Tilalla on hyvä ulkokenttä ja tilava maneesi.

 

Ratsastustunnille menijät jonottavat hetken maneesiin pääsyä.

Ratsastustunnille menijät jonottavat hetken maneesiin pääsyä.

Kumpumäen tila sijaitsee Pornaisten Kirveskosken kylässä. Tilalla toimii Suomen ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu.

Koulu järjestää ratsastustunteja päivittäin noin kuuden henkilön ryhmissä. Uusia alkeiskursseja aloitetaan kysynnän mukaan.

Kumpumäessä toimitaan maalaismaisemassa ja kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudulta. Ratsastajille on käytössä 25x65m maneesi geopat-pohjalla sekä 30x60m ulkokenttä. Myös hiekkatietä maastoiluun löytyy mukavasti. Hevosille on hiekkapohjaiset tarhat ja laidunkaudella 9 hehtaaria laidunta.

Meillä arvostetaan opetuksessa koulutettua perusistuntaa ratsastajan tärkeimpänä työkaluna ja oikein alusta asti opeteltuja perusasioita pohjana ratsastajan kehitykselle jatkossa. Useita oppilaitamme onkin kouluttautunut hevosalan oppilaitoksissa ammattiin tai jatkanut kilpauralle.

Seuramme järjestää kilpailuja Kumpumäessä ja tarjoamme niin oppilaillemme mahdollisuuden kilpailla opetushevosillamme. Edistyneemmille ratsastajillemme tarjoamme mahdollisuuden edustaa koulua ratsastuskouluoppilaiden mestaruus kilpailuissa, joista on menestystä hieman tullutkin.

Kesällä järjestämme päiväleirejä ja iltakursseja. Seuramme Kumpumäen Ratsastajat ry järjestää yhteistyössä tallin kanssa myös muita tapahtumia ja kilpailuja. Tervetuloa mukaan myös seuratoimintaa, meitä ei ole koskaan liikaa!

Kumpumäessä ratsastuksenopetuksesta vastaa ratsastuksenopettaja ja centered riding level 1 -ohjaaja Mia Laurinkoski. Mia on ennen yrittäjänuraa työskennellyt opettajana Varkaudessa sekä ratsuttajana Saksassa.

Kumpumäen tilalla toimii kaksi tallityöntekijää.

Hevosten hoitoa ja tilan huoltohommia tekee Mikko Laurinkoski.

TERVETULOA RATSASTAMAAN!

Yläpalkin kuvat: © Sini Lehtonen 2014